Kokodama planten

Kokodama planten zitten in een bloempot van kokosvezels. Je kunt ervoor kiezen om de Kokodama als hangende bloempot te gebruiken of om neer te zetten op een dressoir. Een echte eye-catcher!
Filteren Sluiten
Huidige filters
 1. Eigenschappen
  Kokodama

Kun je niet kiezen? Beantwoord 4 vragen en vind een geschikte plant.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • Cadeaubon
  Cadeaubon
  € 20,00 - € 500,00 € 20,00
 • 1 product

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Wat is een Kokodama?

  Wat is een Kokodama? Een Kokodama is een pot van ecologische kokosvezels. Met de pot creëer je een sfeervol en duurzaam thuis voor je kamerplanten. Je kunt de Kokodama hangend, liggend én als staande bloempot gebruiken.

  Omdat een Kokodama gemaakt is van ecologische kokosvezels, is de pot 99% afbreekbaar. Het is dan ook een duurzaam en creatief alternatief voor de standaard plastic kweekpot.

  Wat is het verschil tussen Kokodama en Kokedama?

  Ondanks dat de namen Kokodama en Kokedama weinig verschillen, zijn het wel degelijk verschillende producten. Deze twee namen worden wel eens met elkaar verward.

  In tegenstelling tot de Kokodama is de Kokedama gemaakt van aarde en mos. In een Kokedama groeien planten dan ook direct met hun wortels in de bal van aarde en mos. Dit is als het ware een alternatief voor potgrond. Bij een Kokodama wordt wel gebruik gemaakt van potgrond, en is de Kokodama eerder de bloempot van de plant. Twee verschillende producten dus!

  Top 10 Kokodama planten

  Wij verkopen verschillende planten in een Kokodama. Zowel plantenmixen als losse kamerplanten. Onze favoriete Kokodama planten hebben we voor je uitgelicht:

  1. Lipstickplant
  2. Chlorophytum Ocean
  3. Epiphyllum Anguliger
  4. Ceropegia woodii
  5. Aloë plant
  6. Scindapsus
  7. Varen
  8. Pilea peperomioides
  9. Sedum Tornado
  10. Tradescantia Zebrina