Geef een plant cadeau

Wil je iemand verrassen met een uniek groen cadeau? Bij Studioplant kun je een kamerplant of planten terrarium bestellen en voorzien van een persoonlijke boodschap.

Kamerplanten als cadeau

Een plant is een duurzaam cadeau dat niet gebonden is aan leeftijd of geslacht. Een plant als cadeau is een unieke manier om waardering, liefde of dankbaarheid te tonen, en waar de ontvanger nog lang van kan genieten. Daarnaast zijn kamerplanten een duurzamer alternatief voor een klassiek maar geliefd boeket bloemen.

Kamerplanten zijn perfect voor gelegenheden zoals een verjaardag, bruiloft, housewarming of als relatiegeschenk.

Verschillende types plantencadeaus bij Studioplant

  • Kamerplanten: Bestel een plant en laat deze bij de ontvanger thuis bezorgen. Zo ben je er toch nog een beetje bij!

  • Cadeaubon: Als je niet weet welke plant of terrarium de ontvanger leuk zou vinden, kun je de ontvanger laten kiezen door een cadeaubon te kopen. De ontvanger kan vervolgens het saldo van de Cadeaubon naar wens besteden.

  • Terrariums: Wil je de ontvanger een uniek groen cadeau geven? Dan is een onderhoudsarm terrarium de perfecte optie!

Plantencadeaus met een persoonlijke boodschap

Om het geven van een groen cadeau persoonlijk te maken, is het mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan je bestelling. Heb je een geschikt groen cadeau gevonden? Voordat je het product aan je winkelwagen toevoegt, heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Wij zorgen er dan voor dat er een kaartje met jouw tekst wordt meegestuurd bij de plant of het terrarium. 

Goed om te weten: we voegen geen facturen toe aan bestellingen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de betaal- of factuurgegevens!

Volg ons op Instagram