Over Ons

Onze webshop Studioplant is begonnen als het afstudeerproduct van oprichtster Danique. Toen ze met haar vriend ging samenwonen ontdekte ze hoe moeilijk het kan zijn om planten in leven te houden. En dat niet alleen, ook het zoeken naar de perfecte plant voor de gewenste standplaats ontbrak. Studioplant is er om je relatie met planten makkelijker te laten groeien.

 

We staan iedere dag voor je klaar om in jouw wensen en behoeften te voorzien. Op zoek naar een kamerplant? Of juist een ecosysteem? Neem eens een kijkje in ons assortiment! Niet op zoek naar een plant, maar wel naar informatie? Ook op deze behoeften spelen we graag in.

Het verzorgen van kamerplanten kan namelijk best lastig zijn. Denk aan wortelrot, rouwvliegjes of simpelweg geel blad. Wij weten er alles van! Om ook in jou behoefte te voorzien schrijven wij voor jou. Van blogs vol tips, inspiratie en handige weetjes tot informatieve blogs over het stekken van een kamerplant.

 

Let's go international!

We bezorgen in de volgende landen:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Luxemburg
  • Oostenrijk

Onze Services

Recente blogs

Advies en inspiratie nodig, of gewoon wat informatie over de verzorging van planten?

Rouwvliegjes bestrijden met zand, wijn of azijn?

Vliegen er kleine en slome vliegjes rondom je plantenpotten? Dan heb je last van het hardnekkige fenomeen rouwvliegjes.

Wortelrot herkennen en direct oplossen

Als je teveel water geeft kunnen de wortels van de plant geen zuurstof meer halen uit de aarde. Hierdoor gaan de wortels uiteindelijk rotten. Hoe kun je wortelrot herkennen en oplossen?

Hoeveel zonlicht heeft een kamerplant nodig?

Niet alle kamerplanten hebben evenveel zonlicht nodig. Hoe weet je precies wat je plant nodig heeft? En wat voor soort licht komt er eigenlijk jouw huis binnen?