Kamerplanten met pot

Het ultieme gemak: online kamerplanten bestellen inclusief decoratieve pot. Dit scheelt gesjouw, het zoeken naar een passende bloempot én je hoeft je kamerplant niet te verpotten. Handiger kan bijna niet!

Kamerplanten in sierpot kopen: de ideale oplossing

Een bloempot is de thuisbasis voor iedere binnenplant. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een bloempot die past bij de behoeftes van de kamerplant. Heeft de kamerplant weinig water nodig? Kies dan niet voor een bloempot die veel vocht vasthoudt, zoals bij een terracotta pot. Om jou alle moeite te besparen, verkopen wij vele binnenplanten inclusief bloempot. Dat is makkelijk!

Voordelen van kamerplanten in pot bestellen

  • Het materiaal van de bloempot sluit aan bij de behoeften van de plant;
  • De potmaat is precies wat de plant nodig heeft;
  • Na aankoop is verpotten van de kamerplant niet nodig;
  • Je hoeft niet op zoek te gaan naar een geschikte decoratieve bloempot.

Pot-plant combinaties bij Studioplant

Het bestellen van kamerplanten met decoratieve pot kan de zoektocht naar een geschikte kamerplant net even wat gemakkelijker maken. Ons assortiment pot-plant combinaties bestaat uit verschillende soorten bloempotten. We variëren niet alleen met bloempot materialen, maar ook in kleur en vorm.

ELHO bloempotten

De meeste pot-plant combinaties zijn gecombineerd met een Elho bloempot. De bloempotten van Elho zijn gemaakt van afval, waardoor de bloempot 100% recyclebaar en duurzaam is. Daarnaast is het een belangrijk gegeven dat de bloempotten van Elho waterdicht zijn. Dit maakt de Elho bloempotten zelfs geschikt voor hydrocultuur.

ELHO b.for

ELHO Brussels

ELHO Vibes

ELHO Greenville

ELHO b.for

ELHO b.for

Metalen bloempotten

Metaal is niet direct het materiaal dat je bij een bloempot verwacht. Dit maakt de bloempotten extra speciaal. Door het metaal ziet de bloempot er extra geleefd uit. Een echte eyecatcher dus!

Plantenmanden

Plantenmanden zijn tijdloos en passen in ieder interieur. Of je de plant met mand nu in het kantoor, de slaapkamer of woonkamer neerzet. Sfeer gegarandeerd! De plantenmanden van onze pot-plant combinaties bestaan uit de materialen riet, zeegras en bananenblad. Extra leuk om bijvoorbeeld je Bananenplant te voorzien van een plantenmand!

Gaby BR

Basket Nelis

Basket Sumatra

Gaby TW

SIZO Paper Bag

Potten van keramiek

De keramieken bloempotten zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo heb je de standaard witte keramieken bloempotten, maar we hebben ook gekleurde bloempotten van keramiek.

Volg ons op Instagram